EcoMoto 930×122

accidente

MINI-VACANȚĂ DE COȘMAR PE ȘOSELELE DIN ARGEȘ! A „PLOUAT” CU ACCIDENTE!

Mini-vacanța 1-4 mai a fost plină de evenimente rutiere pe drumurile din județul Argeș. Au avut loc numeroase accidente, fie din cauza vitezei, fie a neacordării de prioritate sau a neatenției. Nu au lipsit nici cazurile de șoferi băuți.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Băut, fără permis și cu viteză, a intrat cu mașina într-un animal

Pe 1 mai pe raza comunei Corbi un localnic de 20 ani în timp ce șofa fără a avea permis de conducere nu a adaptat viteza într-o curbă uşoară la dreapta, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un animal nesupravegheat, care se afla pe carosabil. Din accident a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului auto, precum şi vătămarea uşoară a pasagerului, de 23 ani, tot din Corbi. Șoferul se afla sub influența băuturilor alcoolice, fiindu-i recoltate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei. Tot pe 1 mai, pe DN 73, în comuna Mărăcineni, la intersecţia cu DN 73D, un piteștean în vârstă de 59 de ani nu a acordat prioritate de trecere, intrând în coliziune cu un alt autoturism, condus regulamentar de un argeșean din comuna Bascov. Din fericire, accidentul s-a soldat doar cu rănirea ușoară a unui pasager din al doilea autoturism, un piteștean de 20 de ani. Un alt accident s-a produs pe bulevardul „Ion Mihalache” din Câmpulung Muscel. Conducând din direcția Brașov către Pitești un câmpulungean în vârstă de 45 de ani nu a păstrat o distanţă regulamentară în mers faţă de autoturismul care circula în faţa sa, intrând în coliziune cu acesta. Din accident a rezultat rănirea uşoară a șoferului care circula regulamentar.

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

Un motociclist a scăpat cu viață ca prin minune

Pe 2 mai un piteștean în vârstă de 62 de ani nu a acordat prioritate de trecere la intrarea pe strada „Egalităţii” în timp ce ieșea de pe o proprietate alăturată drumului public şi a intrat în coliziune cu un autoturism care circula din direcţia străzii „Armand Călinescu” spre „Fraţii Goleşti”. Acesta din urmă era condus de un tânăr de 23 ani din comuna Merişani. Șoferul vinovat a fost rănit ușor. Pe de altă parte, pe DN 73, la km 42, în localitatea Schitu-Goleşti, un bucureștean de 24 ani nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers prin viraj la stânga, intrând în coliziune cu un alt autoturism, angajat în depășire. Șoferul acestuia, de 21 de ani, din Schitu Golești, a suferit răni ușoare. Pe 3 mai în localitatea Mărăcineni, un piteștean de 34 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DN 73 D, la intersecţia cu DN 73, nu a acordat prioritate de trecere, intrând în coliziune cu o mașină condusă regulamentar din direcţia Piteşti către Câmpulung de o piteșteancă în vârstă de 19 ani. Din accident a rezultat vătămarea corporală gravă a unui bătrân de 75 de ani din Piteşti şi vătămarea corporală uşoară a conducătoarei auto şi a doi pasageri din același autoturism, tot din Pitești, unul în vârstă de 45 de ani, iar celălalt, de 44 de ani. În sfârșit, pe DN 7C, în comuna Arefu, un motociclist din Tulcea în vârstă de 24 ani care venea dinspre barajul Vidraru nu a adaptat viteza la condiţiile de drum (carosabil umed), a pierdut controlul ghidonului şi a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu un autoturism condus regulamentar din sens opus de un tânăr de 26 ani din comuna argeșeană Bascov. Din fericire, motociclistul a suferit răni ușoare.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90