EcoMoto 930×122

elevi

elevi_scoala

MINISTERUL EDUCAȚIEI A STABILIT PROGRAMUL EVALUĂRILOR NAȚIONALE

Ministrul Educației a emis un ordin referitor la programul evaluărilor naționale la finalul claselor a II-a, a IV-a şi a VI-a pentru actualul an școlar. Potrivit documentului, evaluările se vor desfășura între 18 mai și 3 iunie anul viitor.

Citiți și: Este FANTASTIC! Ce se întâmplă la Simfonia Lalelelor e ISTORIE

În ceea ce privește clasa a II-a, evaluarea națională va avea loc în perioada 18-20 mai: proba scrisă la limba română pe 18 mai, proba de citire la limba română pe 19 mai și matematica pe 20 mai.

Pentru clasa a IV-a programul evaluării naționale este următorul: proba la limba română pe 26 mai și matematica pe 27 mai.

Citiți și: Atenție! Amenzi pentru elevi!

În sfârșit, în privința finalului clasei a VI-a evaluarea elevilor va debuta pe 2 iunie cu proba de limbă și comunicare și se va termina pe 3 iunie cu proba la matematică și științele naturii.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90