Donaris 930 x 122

Arges

MINISTRUL AGRICULTURII: BACTERIA E.COLI, ÎN BRÂNZĂ „LACTATE BRĂDET”

Bacteria Escherichia Coli a fost descoperită în produse lactate din judeţul Argeş, mai exact în brânză de vacă produsă de firma „Lactate Brădet”, a declarat astăzi pentru Mediafax ministrul Agriculturii, Achim Irimescu.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Bacteria E.Coli O26, bacterie care a reprezentat cauza îmbolnăvirii bebeluşilor din Argeş, a fost descoperită în produse lactate ale firmei „Lactate Brădet” din Curtea de Argeş (n.r. – de fapt, din comuna Brăduleț, sat Brădetu), potrivit ministrului Irimescu.

„Este vorba despre brânză proaspătă de vaci, 25 de kilograme. Lotul nu a mai fost găsit, între timp s-a stopat activitatea. Este vorba de „Lactate Brădet” din Curtea de Argeş.”, a precizat, pentru Mediafax Irimescu. (Sursa: http://www.mediafax.ro/, editarea și titlul: http://epitesti.ro/, foto: gandul.info)

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90