NOR CURIER 930X122

andrei gerea

MINISTRUL ANDREI GEREA VA AVEA DUBLURĂ PENTRU O ZI

Ministerul Energiei, Întreprinderilor Mici și Mijlocii și Mediului de Afaceri este partener, alături de alte opt ministere, în cea de a doua ediție a proiectului național „Ministru pentru o zi”, organizat de Consiliul Național al Elevilor.

Citiți și: S-a semnat contractul! Vești bune pentru mii de elevi

În baza unor criterii obiective stabilite de comun acord, un elev sau o elevă cu rezultate deosebite la învățătură va putea fi pentru o zi dublura ministrului Energiei, IMM-urilor și Mediului de Afaceri, Andrei Gerea, care este și deputat ALDE de Argeș.

„Salut inițiativa Consiliului Elevilor de a răsplăti eforturile unor tineri care au ales să își dedice timpul pentru o educație cât mai solidă și, în același timp, de a crea o punte între elevi și mediul decizional. Cred că este o oportunitate și pentru elevi să conștientizeze, atât cât va permite o experiență de o zi în cadrul ministerului nostru, responsabilitățile unui ministru.”, spune Gerea.

Citiți și: Furt lângă Pitești: Elevi jefuiți de un infractor din Olt

Elevii din sistemul preuniversitar, inclusiv din Argeș, interesați de această inițiativă își pot depune candidatura pe platforma online www.Wedu.ro până pe 30 august.

În a doua decadă a lunii septembrie cei nouă „miniștri pentru o zi” selectați de o comisie mixtă îi vor dubla pe actualii guvernanți.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3