New Profesional Consult 930 x 122

Arges

MINISTRUL TRANSPORTURILOR, ÎNDULCIT CU MAGIUN DE TOPOLOVENI

Ministrul Transporturilor, Dan Șova, nu a plecat din Argeș cu mâna goală după vizita pe care a făcut-o ieri.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Deputatul PSD de Curtea de Argeș Mircea Drăghici i-a oferit un coș cu două produse tradiționale din județ, magiun de Topoloveni și cașcaval de Brăduleț, și cu materiale promoționale despre Argeș.

“Vreau să îi mulțumesc ministrului Dan Șova pentru că a venit personal să vadă situația drumurilor din județul nostru. Dincolo de raportările și studiile pe care le are la dispoziție, pentru un ministru este important să vină să discute cu oamenii, să vadă exact care sunt problemele acestora pe domeniile de responsabilitate. Mai mult, domnul ministru merită aprecierea noastră pentru că sprijină construirea autostrăzii Pitești-Sibiu și a considerat-o întotdeauna o prioritate zero. Este un proiect de suflet pe care l-am susținut mereu, atât din postura de deputat al colegiului Curtea de Argeș, cât și din cea de consilier onorific pe probleme de industrie auto al premierului Ponta, cunoscând importanța acestei autostrăzi pentru competitivitatea uzinei Dacia.”, afirmă social-democratul Mircea Drăghici.

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3