NOR CURIER 930X122

1 mai

MINIVACANȚA DE 1 MAI: POLIȚIA ARGEȘ, EFECTIVE SUPLIMENTARE

În minivacanța de 1 mai (între 1 și 3 mai) efectivul de polițiști care acționează în teren în județul Argeș este mai mare cu 220 de persoane față de perioadele obișnuite.

Citiți și: Doi șoferi din străinătate, probleme serioase pe Autostrada A1

Potrivit Poliției Argeș, dintre cei 220 de polițiști, peste 140 sunt de la Ordine publică și vor acţiona zilnic pentru prevenirea şi combaterea cerşetoriei, a comerţului ilicit şi a altor fapte antisociale.

De asemenea, mai bine de 40 de poliţişti de la Rutieră vor fi pe șoselele din județ. În fiecare dintre cele trei zile ale minivacanței pe drumurile din Argeș se vor afla 13 autospeciale echipate cu aparate radar.

Citiți și: Surpriză de proporții pentru toată lumea!

Totodată, peste 40 de poliţişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale, Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase şi ai Serviciului Acţiuni Speciale („mascații”) sunt la datorie pentru a preveni şi combate infracţiunile de natură judiciară şi economică, precum şi cele la regimul armelor şi muniţiilor.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3