930×122 CAPRA 5

furturi

Minor reținut de polițiști!

Minor reținut de polițiști!

Citiți și: Accident cumplit în Argeș. Bărbat încarcerat, fetiță grav rănită. Ce spune Poliția

În ziua de 29 iulie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 1 Poliție Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările în mai multe dosare penale privind săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și tentativă la infracțiunea de furt calificat, și au identificat și reținut un autor minor, de 16 ani, din Mălureni.

Din cercetări, s-a stabilit că în perioada mai-iunie 2022, cel în cauză ar fi pătruns prin efracție în trei locuințe, din localitățile Drăganu și Uda, precum și într-o autoutilitară care se afla parcată pe raza municipiului Pitești, de unde și-ar fi însușit mai multe bunuri electronice, dar și bani, și ar fi încercat să pătrundă în alte două autoturisme, cu intenția de a sustrage bunuri.

Citiți și: Pitești. Copil de 16 ani a lovit un om al legii! Scandal la Judecătorie

Valoarea prejudiciului este de aproximativ 5.000 de lei.

În ziua de 29 iulie a.c., cel în cauză a fost depistat de către polițiștii Secției de Poliție Rurală Albota, iar în baza unui mandat de aducere, a fost condus la sediul Secției 1 Poliție Pitești.

După administrarea probatoriului, minorul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, iar ulterior a fost dispusă cercetarea acestuia sub măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activități infracționale.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90