New Profesional Consult 930 x 122

inflatie

lei-ron-bani

MINUNE! Au scăzut prețurile! Află care ALIMENTE s-au ieftinit!

Institutul Național de Statistică a dat astăzi publicității informații despre evoluția prețurilor de consum în luna noiembrie. Veștile sunt bune. INS anunță că față de octombrie media prețurilor a scăzut, chiar dacă nesemnificativ, cu 0, 1%.

Citiți și: Taxe și impozite noi pentru români! Pentru ce veți scoate bani din buzunar

Scăderea este rezultatul ieftinirilor cu 0, 2% la alimente. La mărfuri nealimentare și la servicii media a crescut, dar insesizabil: cu doar 0, 1%. Prin urmare, rata anuală a inflației (noiembrie 2013 față de noiembrie 2012) se ridică la numai 1, 83%.

Potrivit statisticienilor, în luna noiembrie cel mai mult s-au ieftinit fructele și conservele din fructe. Din această categorie, cea mai mare diminuare de prețuri, de peste 8%, s-a înregistrat la citrice și alte fructe meridionale. Printre altele, dar nu cu mult, s-au mai ieftinit făina, mălaiul, uleiul, margarina, zahărul, carnea de pasăre și berea.

Citiți și: O nouă firmă pe piața RCA! Prețuri sub medie!

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90