NOR CURIER 930X122

deee

MIOVENI: CAMPANIE DE COLECTARE A DEȘEURILOR ELECTRICE

Mioveni: Campanie de colectare a deșeurilor electrice. În Mioveni va fi organizată o nouă acţiune de colectare a deşeurilor electrice şi electronice (DEEE). Acţiunea face parte din campania naţională „Marea Debarasare”.

Citiți și: S-a întâmplat astăzi la Mioveni! Se schimbă totul!

Având în vedere implicarea de care au dat dovadă cetăţenii oraşului în campaniile precedente, la această acțiune, care va avea loc joi, 5 aprilie 2018, între orele 9 şi 17, Primăria Mioveni (foto), Asociaţia Ecopoint şi RecoBat au pregătit un loc pentru amplasarea centrului de colectare, dar şi premii.

Locul în care cetățenii vor putea aduce echipamentele electrice și electronice este parcarea din faţa Serviciului Fiscal.

Citiți și: Icoană miraculoasă, „tămăduitoare de cancer și boli grele”, ajunge azi în Argeș

Cetăţenii care au deşeuri voluminoase vor beneficia de preluarea gratuită de la domiciliu, printr-o programare prealabilă la numărul de telefon 0770.439.051.

Fiecare deponent care va participa la această acţiune de colectare va fi înscris automat într-o tombolă cu premii. Câştigătorii vor fi anunţaţi la extragerea care se va desfăşura pe 5 aprilie, de la ora 16, la Primăria Mioveni.

Informaţii suplimentare pot fi obţinute de la Serviciul Corp Control al Primăriei Mioveni, camera 9, sau la numărul de telefon 0348/455.444, interior 111.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90