Donaris 930 x 122

instructori auto

MIOVENI: INSTRUCTORII AUTO SĂ EVITE ACESTE STRĂZI!

Mioveni: Instructorii auto să evite aceste străzi! Autoritățile locale din Mioveni vin cu o recomandare adresată școlilor de șoferi și instructorilor auto care își desfășoară activitatea pe raza orașului.

Citiți și: Acțiune de plantare la Mioveni!

Recomandarea are în vedere faptul că, în mod obișnuit, între orele 14 și 16 în anumite zone ale Mioveniului, în special pe străzile adiacente Uzinei Dacia, se produc blocaje din cauza traficului rutier ridicat.

“Le recomandăm să evite pe cât posibil strada Uzinei, strada 7 Septembrie și strada 1 Decembrie în intervalul mai sus amintit pentru evitarea ambuteiajelor și a accidentelor.

Citiți și: Mioveni: Astăzi, program special la Biroul de Taxe şi Impozite

Pentru consolidarea gradului de siguranţă rutieră, le recomandăm conducătorilor auto să manifeste respect şi toleranţă faţă de toţi participanţii la trafic, să respecte semnificaţia indicatoarelor rutiere şi să le acorde prioritate tuturor celor în drept.”, transmite Primăria Mioveni. (Foto: descriptiv) 

Donaris 555×222

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441