EcoMoto 930×122

instructori auto

MIOVENI: INSTRUCTORII AUTO SĂ EVITE ACESTE STRĂZI!

Mioveni: Instructorii auto să evite aceste străzi! Autoritățile locale din Mioveni vin cu o recomandare adresată școlilor de șoferi și instructorilor auto care își desfășoară activitatea pe raza orașului.

Citiți și: PSD Argeș și-a stabilit un nou candidat pentru Primăria Mioveni

Recomandarea are în vedere faptul că, în mod obișnuit, între orele 14 și 16 în anumite zone ale Mioveniului, în special pe străzile adiacente Uzinei Dacia, se produc blocaje din cauza traficului rutier ridicat.

“Le recomandăm să evite pe cât posibil strada Uzinei, strada 7 Septembrie și strada 1 Decembrie în intervalul mai sus amintit pentru evitarea ambuteiajelor și a accidentelor.

Citiți și: Acum s-a anunțat: ce s-a întâmplat cu fetița care a căzut de la etaj

Pentru consolidarea gradului de siguranţă rutieră, le recomandăm conducătorilor auto să manifeste respect şi toleranţă faţă de toţi participanţii la trafic, să respecte semnificaţia indicatoarelor rutiere şi să le acorde prioritate tuturor celor în drept.”, transmite Primăria Mioveni. (Foto: descriptiv) 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3