pizzeria sapori  930 122

dsvsa argeș

MISTREȚ MORT ÎN PĂDUREA TRIVALE

Mistreț mort în pădurea Trivale. Un porc mistreț a fost găsit mort în această dimineață pe fondul de vânătoare 29 Trivale, la marginea drumului Pitești – Băbana.

Citiți și: ,,Pădurea Trivale, pădure-parc pentru piteșteni!”

Paznicii fondului de vânătoare cred că animalul a murit după ce ar fi fost lovit de o mașină, excluzând ipoteza pestei porcine africane. Autorul presupusului accident nu a fost identificat.

Mistrețul a fost ridicat pentru a se preleva probe, care vor fi transmise la Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Argeș. Rezultatul analizelor de laborator va arăta cu exactitate cauza morții.

Citiți și: Oficial. De la ce a izbucnit incendiul de la DSVSA

„În momentul în care aduc probele la noi, nouă ne revine sarcina de a le ambala și a le trimite la un laborator de diagnostic. Noi suntem arondați la Dâmbovița și în urma rezultatului vom lua măsurile care se impun”, declară pentru ePitești Daniel Lupu, directorul executiv al DSVSA Argeș.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3