NOR CURIER 930X122

cartierul eremia grigorescu

MOARTE SUBITĂ ÎN CARTIERUL EREMIA GRIGORESCU

Moarte subită în cartierul Eremia Grigorescu. Echipajele Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș au avut ieri mai multe intervenții. Iată cronica pe scurt a principalelor evenimente:

Citiți și: ISU Argeș angajează! Ce posturi sunt disponibile

Ora 9:42 – Un echipaj de pompieri cu o autospecială și un altul cu autoscară mecanică au intervenit la un bloc de pe bulevardul I.C. Brătianu din centrul Piteștiului, pentru deblocarea ușii unui apartament situat la etajul 3.

Pompierii au intrat în locuință pe geamul de la dormitor. În apartament a fost găsită proprietara, în vârstă de 75 de ani, căzută. I s-au acordat îngrijiri medicale și a fost preluată de un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Argeș.

Citiți și: Argeș: Tineri grav răniți! O șoferiță, impact puternic cu o autospecială

Ora 11:15 – O altă intervenție în Pitești, de această dată pe strada Eremia Grigorescu din cartierul cu același nume, la un bărbat de 81 de ani care a intrat în stop cardio-respirator.

Echipajul cu ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă trimis la fața locului i-a făcut manevre de resuscitare, dar fără rezultat. A fost declarat decesul.

Ora 17:57 – Un echipaj cu ambulanță SMURD de prim ajutor calificat de la Garda de Intervenție nr. 2 Topoloveni a ajuns în comuna Beleți-Negrești, la un bărbat în vârstă de 41 de ani cu traumatism cranio-facial, în urma unui accident cu ATV-ul.

I s-au acordat îngrijiri medicale și a fost transportat la spital. (Foto: descriptiv – cartierul Eremia Grigorescu)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90