Donaris 930 x 122

Arges

MOBILIZARE GENERALĂ ÎN ARGEȘ DE SFÂNTA MARIA

Autoritățile județene din Argeș se mobilizează pentru a asigura ordinea și liniștea publică în aceste zile cu manifestări religioase prilejuite de sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului. Evenimentele de ordin religios sunt dublate la sfârșitul acestei săptămâni de Dracula Fest și Dracula Bike, care vor avea loc în zona Arefu, pe Transfăgărășan, în cadrul Sărbătorilor Argeșului și Muscelului.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

La inițiativa prefectului Mihai Oprescu, în perioada 14-16 august se vor afla în teren 160 de jandarmi, 164 de polițiști și 200 de angajați ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

De asemenea, prefectul a dispus ca numărul de echipaje și cadre medicale de intervenție de la Ambulanță să fie suplimentat în eventualitatea creșterii numărului de solicitări.

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

În plus, Poliția Rutieră va folosi la capacitate maximă aparatele radar, fiind angrenați 65 de polițiști de la Circulație.

O atenție deosebită va fi acordată manifestărilor religioase programate de Sfânta Maria în Curtea de Argeș. În zona adiacentă Mănăstirii vor fi interzise comercializarea și consumul de băuturi alcoolice pe perioada desfășurării slujbelor religioase și a procesiunilor.

Totodată, vor fi monitorizate și zonele în care se organizează târguri populare, în comunele Dârmănești, Săpata, Uda, Bârla, Beleți Negrești, Poienarii de Muscel și Albeștii de Muscel.

Despre manifestările religioase din Curtea de Argeș, detalii aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/puhoi-de-lume-10-000-de-pelerini-in-curtea-de-arges-de-sf-maria/.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90