930 x122 grota rece

Arges

POMPIERII DE LA ISU ARGEȘ AU SALVAT FEMEIA DIN RÂU (VIDEO ȘI FOTO)

Operațiunea de salvare de pe râul Argeș din zona Pitești Mall s-a încheiat.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Femeia a fost scoasă la mal după o operațiune în care lucrătorii Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș au folosit o barcă pneumatică. La un moment dat, motorul bărcii a fost oprit și a fost nevoie de vâsle. O ambulanță SMURD a transportat femeia la spital.

Citiți și: A nins în Argeș!

Aceasta acuza șoc termic, dar era în viață. La spital urmează ca medicii să stabilească dacă are și leziuni traumatice.

Martorii care au sunat la numărul de telefon de urgență 112 anunțând autoritățile să intervină spun că nu ar fi fost vorba despre o cădere accidentală, ci că femeia s-ar fi aruncat intenționat în râu de pe podul rutier din zonă.

UPDATE 1: Polițiștii au stabilit că a fost vorba despre o tentativă de sinucidere. În vârstă de 57 de ani, femeia se numește Marcela Broc și este din comuna argeșeană Mălureni. Ea a scăpat fără răni grave.

UPDATE 2: Printr-un comunicat de presă ISU Argeș face precizări: „La fața locului, după lansarea la apă a bărcii pneumatice, deplasarea către victimă s-a făcut folosind motorul din dotarea bărcii. Din motive de siguranță, pentru a nu răni victima care se susținea la suprafață sprijinindu-se de niște crengi și pentru ca elicea motorului să nu se agațe de aluviunile depuse aproape de mal, echipajul de salvatori a continuat deplasarea cu ajutorul vâslelor. Intervenția a fost dificilă din cauza curenților puternici, echipajul înaintând cu greu către persoană. Femeia, de 57 de ani, a fost scoasă din apă, în viață, de către pompieri și predată la mal echipajului SMURD de terapie intensivă mobilă, care a stabilizat-o și transportat-o la spital întrucât se afla în stare de hipotermie.”

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90