EcoMoto 930×122

auto

MULTIPLE SPARGERI DE AUTOTURISME ÎN PITEȘTI

În noaptea de luni spre marți, 11 spre 12 aprilie, poliţiştii de la Secția 1 din Piteşti au prins doi tineri în flagrant la furat din autoturisme, informează Biroul de Presă al Poliției Argeș. Unul dintre tineri are 19 ani și este din comuna argeșeană Lunca Corbului, iar celălalt are 17 ani și locuiește în Bascov.

Citiți și: Pitești. Accident mortal pe Depozitelor! A fost lovit de un TIR

În urma anchetei polițiștii au stabilit că cei doi ar fi autorii a patru furturi auto comise pe străzile Barbu Ștefănescu Delavrancea, Mihai Eminescu și Garoafelor din Pitești. Tinerii ar fi furat radio CD-uri auto și telefoane mobile, toate în valoare de circa 7.000 de lei. Prejudiciul, potrivit sursei citate, a fost recuperat şi înapoiat părţilor vătămate.

Totodată, aceiași tineri sunt bănuiţi că tot în noaptea de 11 spre 12 aprilie ar fi comis alte 6 furturi din autoturisme în zone care intră în competența Secţiei 2 de Poliţie.

Citiți și: Argeș. Tânăr mort în mașina condusă de un șofer de 19 ani, care era băut

Presupușii spărgători de autoturisme au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore. Urmează să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi de arestare preventivă pentru 30 de zile. Acuzația este furt calificat, faptă pedepsită de lege în această speță cu închisoare de la 1 la 5 ani. (Foto Arhivă: aradon.ro)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3