NOR CURIER 930X122

caniculă

NE-AM TOPIT! ÎN PITEȘTI A FOST CEA MAI CĂLDUROASĂ ZI

Piteștenii așteaptă cu nerăbdare ploile anunțate pentru astăzi de meteorologi. Mai ales după ce ieri au avut parte de cea mai călduroasă zi de la începutul anului și până acum și una dintre cele mai caniculare din ultimii ani.

Citiți și: Este haos pe Drumul Expres! Sute de mașini blocate în trafic, acum!

Maxima zilei s-a ridicat la 37 de grade Celsius la umbră. Temperatura resimțită de piteșteni a depășit, însă, 40 de grade.

Vârful de căldură al zilei de ieri s-a înregistrat nu la prânz sau după-amiaza, ci la ora 18. Trei ore mai târziu, la 21, în Pitești era tot seară tropicală, cu 33 de grade Celsius în termometre. Intensificările de vânt manifestate dincolo de ora 22 au mai răcorit, dar nu suficient, atmosfera.

Citiți și: Accident devastator, azi-noapte, în Centrul Piteștiului

Precizăm că temperatura de ieri s-a situat aproape de maximul istoric în Pitești: 39, 9 grade Celsius la umbră, în iulie 2007.

În urmă cu o oră în Pitești se înregistrau 20, 9 grade.

Amintim că Administrația Națională de Meteorologie a anunțat pentru astăzi averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului, trecător cu aspect de vijelie. Detalii, aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/alerta-meteo-ploi-torentiale-descarcari-electrice-si-vijelii/.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90