NOR CURIER 930X122

Arges

PROGNOZA_METEO

NE AȘTEAPTĂ 2 SĂPTĂMÂNI CU VREME FRUMOASĂ – CITEȘTE PROGNOZA PENTRU CRĂCIUN

În urmă cu puțin timp Administrația Națională de Meteorologie a anunțat estimările de vreme pentru următoarele două săptămâni (15-28 decembrie).

Citiți și: Gata! Anunțul a fost făcut!

Pentru regiunea Muntenia și județul Argeș meteorologii estimează vreme în general mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă a anului. În prima săptămână media temperaturilor maxime diurne va varia între 5 și 10 grade Celsius, iar în a doua, între 4 și 7 grade. Minimele nocturne în prima săptămână se vor situa între minus 2 și 2 grade Celsius, în timp ce în a doua săptămână vor fi negative, de sub 0 grade.

Îndeosebi în zona de câmpie a județului noaptea și dimineața se va semnala frecvent ceață. Pe 17 decembrie și între 21 și 23 decembrie temporar vor fi precipitații slabe, predominant sub formă de ploaie. Nu este exclus ca trecător și izolat să se formeze polei. Cu alte cuvinte, conform estimărilor ANM, de Crăciun nu vom avea zăpadă.

Citiți și: Șofer mort pe Autostradă într-un bolid de lux! A intrat în glisieră!

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3