Donaris 930 x 122

caldura

Ne coacem! Vine canicula – în Pitești

Ne coacem! Val de caniculă în Pitești și județul Argeș.

Citiți și: Parlamentul a votat obligativitatea montării repartitoarelor de căldură în apartamente

Meteorologii au emis atenționări cod portocaliu de caniculă pentru șase județe din Vestul țării și 17 județe din centrul și Sudul teritoriulului, inclusiv Argeș, plus București.

În Crișana, Banat, Oltenia, Muntenia (din care face parte și Argeșul), sud-vestul Transilvaniei, vestul Maramureșului și sudul Moldovei, disconfortul termic va fi accentuat, pe arii extinse indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge și local va depăși pragul critic de 80 de unități și va fi caniculă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 33 și 36 de grade, iar cele minime se vor situa între 18 și 21 de grade. Aici, meteorologii au emis o avertizare cod portocaliu de caniculă valabil de marți, de la ora 12.00 până miercuri, la ora 22.00.

Citiți și: Atenţionare meteo de ultimă oră: caniculă în tot judeţul

Va fi un val de căldură persistent, caniculă, disconfort termic accentuat.

Joi, în estul și sudul teritoriului disconfortul termic se va menține ridicat, dar instabilitatea atmosferică se va accentua treptat în cea mai mare parte a țării și se va menține accentuată până la sfârșitul săptămânii.

[555x222px]-WinterSale2022-ePitesti

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441