New Profesional Consult 930 x 122

caniculă

NE TOPIM! COD GALBEN ȘI PORTOCALIU: 40 DE GRADE!

Administrația Națională de Meteorologie a emis un cod portocaliu și unul galben de caniculă.

Citiți și: Argeș. Vânt năprasnic! Rafale de până la 100 km/h!

Mâine, 7 iulie, valul de căldură se va intensifica şi va cuprinde cea mai mare parte a ţării. Temperaturile maxime vor atinge frecvent 35-37 de grade Celsius, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăşi pragul critic de 80 de unităţi în majoritatea regiunilor, exceptând Bucovina, zona litoralului şi cea montană. Și partea de sud a județului Argeș va intra mâine sub cod galben de caniculă.

În după-amiaza zilei de mâine în judeţele Timiş, Arad, Bihor şi Satu Mare temperaturile maxime vor urca până aproape de 40 de grade (38-39 de grade), iar disconfortul termic va fi deosebit de accentuat. În aceste județe se va instaura codul portocaliu.

Citiți și: Meteorologii avertizează! Cum va fi vremea în Argeș

Miercuri, 8 iulie, codul galben se va extinde la tot județul Argeș, iar codul portocaliu va cuprinde și el și alte județe față de ziua precedentă (vezi hărțile ANM!).

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90