930×122 CAPRA 5

Arges

NINSORILE FAC PROBLEME ÎN ARGEȘ: COPACI ȘI STÂLPI CĂZUȚI, MII DE ABONAȚI FĂRĂ CURENT

În Argeș sunt probleme din cauza ninsorilor abundente.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență, noaptea trecută a fost afectată furnizarea energiei electrice la peste 5.000 de abonați din municipiul Câmpulung Muscel și comunele Albota, Morărești, Vedea, Poiana Lacului, Merișani, Săpata și Sălătrucu. În comuna Tigveni doi stâlpi de susținere a rețelei de curent electric au căzut în stradă. În Pitești, în zona restaurantului Cornul Vânătorului, și în comunele Morărești și Cuca au căzut copaci din pricina zăpezii (câte unul în fiecare dintre cele trei locuri). La Valea Ursului un TIR a intrat într-un șanț, dar din fericire nu sunt victime.

Conform ISU, vestea bună este că pe toate drumurile naționale și județene din Argeș se circulă, chiar dacă în condiții de iarnă. Atenție, însă! În zonele Drăganu și Morărești pe carosabil s-a format polei.

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

UPDATE: Pentru ora 16 CEZ anunță că în Argeș sunt parțial afectate din punct de vedere al alimentării cu energie electrică orașul Mioveni și comunele Mioarele, Cetățeni, Micești, Mărăcineni, Budeasa, Cocu, Vedea, Cuca, Poiana Lacului, Vâlcele, Merișani, Drăganu, Cotmeana, Morărești, Bascov, Poiana Lacului, Cocu, Mălureni și Dedulești.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90