New Profesional Consult 930 x 122

Arges

PROGNOZA_METEO

NINSORILE SE LASĂ AȘTEPTATE – ESTIMĂRILE DE VREME PÂNĂ PE 23 NOIEMBRIE

În urmă cu puțin timp Administrația Națională de Meteorologie a comunicat estimările de vreme pentru următoarele două săptămâni (10-23 noiembrie).

Citiți și: Miraculos! Cum au scăpat 2 persoane după ce s-au răsturnat cu mașina

Pentru regiunea Muntenia și județul Argeș meteorologii estimează că în prima săptămână de prognoză vremea va continua să fie caldă pentru această perioadă a anului, cu temperaturi maxime diurne de până la 15 grade Celsius. Ulterior vremea se va mai răci, urmând ca maximele să nu mai depășească 9-11 grade. În prima săptămână minimele nocturne vor fi și ele peste media normală, cu 5-8 grade în termometre, iar apoi vor coborî până la 2-5 grade Celsius.

În ceea ce privește precipitațiile, ANM estimează că probabilitatea de ploi va fi ridicată între 13 și 15 noiembrie, iar ulterior acestui interval de timp vor mai fi posibile doar ploi slabe. După „puseul” din octombrie, ninsorile se lasă așteptate.

Citiți și: Meteorologii anunță vreme severă. Zonele afectate de fenomenele extreme

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3