930 x122 grota rece

Pitesti

NOILE SENSURI UNICE, IGNORATE DE ȘOFERI – VIDEO PE INTERZIS

Trei noi sensuri unice de circulație au fost instituite în această lună în Pitești, după cum v-am informat: pe strada Eremia Grigorescu dinspre bulevardul Negru Vodă către strada Calea Bascovului, pe strada Garoafelor dinspre strada Eremia Grigorescu către strada Tache Ionescu și pe strada Tache Ionescu dinspre strada Calea Bascovului către strada Victoriei.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Am vrut să vedem dacă șoferii respectă semnificația noilor indicatoare cu semnul interzis montate în zonele respective.

Citiți și: Șoferii, obligați să reducă viteza! Amenzi uriașe!

Filmările făcute de ePitești la noul sens unic de pe strada Garoafelor arată că nu toți conducătorii auto se conformează. Unii din neatenție, obișnuiți să circule în zonă pe ambele sensuri de mers. Alții, din rea voință. Deși observă noul semn de interzis, merg mai departe.

La ora filmării polițiștii locali se rezumau doar să-i atenționeze verbal pe șoferii respectivi, pornind de la ideea că indulgența e de bun simț la început. Indulgența nu va mai dura, însă, mult, iar polițiștii vor trece la sancțiuni.

Amintim că trecerea pe interzis este sancționată cu amendă de 180 de lei și 2 puncte penalizare.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3