Donaris 930 x 122

Arges

NOPȚI RECI, BRUMĂ ȘI CEAȚĂ ÎN ARGEȘ LA ÎNCEPUT DE NOIEMBRIE

Estimările de vreme pentru următoarele două săptămâni (26 octombrie-8 noiembrie) au fost anunțate în urmă cu puțin timp de Administrația Națională de Meteorologie.

Citiți și: Gata! Anunțul a fost făcut!

Potrivit estimărilor, în regiunea Muntenia și județul Argeș astăzi va fi cea mai caldă zi din intervalul de timp menționat, cu temperaturi maxime cuprinse între 14 şi 18 grade Celsius şi minime de peste 5 grade.

De mâine, 27 octombrie, temperaturile vor varia de la o zi la alta, dar trendul general va fi de scădere. Cele mai răcoroase zile ar putea fi la sfârşitul lunii octombrie şi la începutul lui noiembrie, precum şi în jurul datei de 8 noiembrie, atunci când mediile maximelor vor fi de doar 10-11 grade, iar ale minimelor, în jur de 1 grad.

Citiți și: Șofer mort pe Autostradă într-un bolid de lux! A intrat în glisieră!
Conform sursei citate, ploi slabe şi pe arii restrânse ar putea să apară, cel mai probabil, după data de 4 noiembrie. Vor fi condiţii de ceaţă, mai ales dimineaţa şi noaptea, şi de brumă.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90