New Profesional Consult 930 x 122

Arges

NOTIFICARE PENTRU CABINETELE MEDICALE INDIVIDUALE DIN ARGEȘ

Cabinetele medicale individuale, birourile executorilor judecătoreşti, cabinetele notariale şi cabinetele de avocatură trebuie să aibă autorizaţie de funcţionare din punct de vedere al securităţii şi sănătăţii în muncă.

Citiți și: Tragedie: Incendiu cu victimă! Grajd cu animale, mistuit de flăcări

Inspectoratul Teritorial de Muncă atrage atenția că toate persoanele juridice din Argeș enumerate mai sus sunt obligate prin lege să depună la ITM documentația pentru autorizarea lor în acest sens.

Potrivit ITM Argeș, documentația constă în următoarele:

Citiți și: Atenție, șoferi! Se lucrează pe aceste drumuri

-o cerere, completată în două exemplare, semnate în original de angajator

-o declaraţie pe proprie răspundere din care să rezulte că pentru activităţile declarate sunt îndeplinite condiţiile de funcţionare prevăzute de legislaţia specifică în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă

-copii de pe actele de înfiinţare.

Lipsa autorizaţiei de funcţionare din punct de vedere al securităţii şi sănătăţii în muncă este considerată contravenţie şi se sancţionează cu amendă cuprinsă între 5.000 şi 10.000 de lei, avertizează ITM Argeș.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90