930×122 CAPRA 5

Arges

NU RATAȚI! POLIȚIȘTII VOR DEFILA PRIN CENTRUL PITEȘTIULUI

Cu prilejul aniversării a 193 de ani de la atestarea documentară a Poliţiei Române moderne, polițiștii au pus la punct un program special.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Mâine, 20 martie, începând de la ora 11, jurnaliştii acreditaţi la Poliția Argeș vor participa, alături de poliţişti, la un concurs de tir, organizat în poligonul de la Lăbuşeşti din Piteşti. Tot mâine, de la ora 14, pe stadionul „Nicolae Dobrin” din Piteşti, va avea loc un meci între echipa de fotbal a Poliției argeșene şi echipa procurorilor de la unitățile de Parchet din Piteşti.

De asemenea, luni, 23 martie, între orele 10 şi 12, la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş din Pitești vor fi porți deschise pentru elevi şi preşcolari.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

Marţi, 24 martie, în sala mare a Consiliului Judeţean va avea loc Ziua filmului preventiv poliţist, un proiect al Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii destinat elevilor din ciclul liceal. Tot în aceeaşi zi poliţiile Câmpulung şi Curtea de Argeş îşi vor deschide porţile pentru a fi vizitate de elevi şi preşcolari.

Activităţile se vor încheia miercuri, 25 martie, începând de la ora 12, atunci când poliţiştii argeşeni vor defila cu tehnica Inspectoratului de Poliţie Județean pe traseul Piaţa Primăriei-Piaţa „Vasile Milea” din Piteşti. În Piaţa „Milea” vor fi amenajate standuri expoziţionale cu tehnică folosită în activitatea de poliţie: laboratorul mobil (folosit de Serviciul Criminalistic pentru cercetări la locul comiterii infracţiunilor), autospecialele utilizate de poliţişti în misiunile operative, o expoziţie de arme (aflate în dotarea luptătorilor SAS-„mascații”) şi două standuri ale Serviciului Resurse Umane şi ale Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3