NOR CURIER 930X122

Arges

VIJELIE_PITESTI

NU SCĂPĂM PREA CURÂND DE PLOI! CITEȘTE CUM VA FI VREMEA PÂNĂ LA SFÂRȘITUL LUNII!

În urmă cu puțin timp Administrația Națională de Meteorologie a dat publicității estimările de vreme pentru următoarele două săptămâni (16-29 iunie).

Citiți și: Meteorologii anunță vreme severă. Zonele afectate de fenomenele extreme

În ceea ce privește regiunea Muntenia și județul Argeș, meteorologii estimează că în intervalul 16-20 iunie maximele termice vor prezenta oscilații de la o zi la alta, urmând să se situeze, în medie, între 21 și 24 de grade Celsius. Sunt valori sub cele normale pentru această perioadă a anului. Începând din 21 iunie temperaturile maxime diurne vor crește și vor ajunge la o medie de 26-28 de grade. Cel mai cald va fi între 23 și 25 iunie. Minimele nocturne se vor încadra, pe tot parcursul celor două săptămâni, între 13 și 15 grade Celsius.

Din punct de vedere al precipitațiilor, ANM anunță că va continua să plouă până vineri, 20 iunie, inclusiv. Abia începând din 21 iunie posibilitatea de ploi va scădea. În Pitești la această oră plouă și sunt doar puțin peste 13 grade.

Citiți și: Vremea rea nu ne lasă! Sunt în vigoare alerte meteorologice

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90