EcoMoto 930×122

Arges

gheata_pe_drum

NUMĂR DE TELEFON PENTRU ȘOFERI ÎN PERIOADA REVELIONULUI

Regia Autonomă de Drumuri Județene promite că în aceste zile libere pentru majoritatea românilor va asigura desfășurarea în bune condiții a traficului rutier pe DJ-urile din Argeș.

Citiți și: Oameni împietriți de frică la Vidraru! Un urs era „alergat” de o mașină pe baraj

Potrivit conducerii, Regia are pregătite utilajele și stocurile de materiale antiderapante necesare în cazul înrăutățirii vremii în perioada Revelionului.

În plus, Regia le pune șoferilor la dispoziție un număr de telefon pe care îl vor putea apela în eventualitatea nedorită că vor avea probleme în trafic din cauze meteorologice. Numărul de telefon pentru astfel de sesizări și la care conducătorii auto vor putea cere ajutor este 0248/280.958. Conducerea Regiei Autonome de Drumuri Județene Argeș precizează că acest număr de telefon este valabil nonstop.

Citiți și: Miraculos! Cum au scăpat 2 persoane după ce s-au răsturnat cu mașina

Din fericire pentru șoferi, meteorologii spun că în aceste zile nu vom avea parte de ninsori.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3