anaf

NUNTA LA CONTROL! TINERII CĂSĂTORIȚI DIN ARGEȘ, CHESTIONAȚI DE ANAF

Nunta la control! Tinerii căsătoriți din Argeș, chestionați de ANAF.

Citiți și: Nominalizare la conducerea ANAF – un fost ospătar şi vânzător de cartele GSM

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Argeș le trimite tinerilor căsătoriți formulare în care aceștia trebuie să precizeze relațiile economice sau juridice avute la căsătoria civilă și religioasă cu formația muzicală contractată, cu restaurantul în care a fost organizată petrecerea și cu furnizorii de servicii foto-video.

Acțiunea se desfășoară în întreaga țară, nu doar în Argeș, fiind coordonată de Agenția Națională de Administrare Fiscală.

Citiți și: OPERAȚIUNE DE AMPLOARE A INSPECTORILOR ANTIFRAUDĂ

Informația este furnizată de profit.ro. Potrivit sursei citate, amenda pentru cei care nu se conformează este cuprinsă între 2.000 și 5.000 de lei.

ANAF le cere tinerilor căsătoriți să declare în acest sens în formular, sub sancțiunea faptei de fals în declarații, nume de firme sau persoane, adrese și numere de telefon ale prestatorilor de servicii la care au apelat și pe care i-au plătit la căsătoria civilă sau religioasă și ale eventualilor intermediari.

„(…) vă solicităm informații despre persoane fizice/Întreprinderi Individuale, Persoane Fizice Autorizate, Întreprinderi Familiale/Societăți Comerciale/alte forme de organizare, privind raporturile economice sau juridice pe care le-ați avut cu ocazia evenimentelor prilejuite de celebrarea căsătoriei civile și religioase.

În sensul celor de mai sus, completați declarația alăturată cu privire la persoane/societăți/nr. telefon, adrese de identificare, intermediari, orice alte date pe care le cunoașteți/dețineți privind:

-formație muzicală

-locație eveniment

-servicii foto-video”, cere ANAF.

Fiscul vrea astfel să verifice veniturile prestatorilor din domeniul organizării de nunți, în contextul în care unii nu declară oficial sau declară doar parțial sumele încasate, sustrăgându-se în acest fel de la plata taxelor aferente către stat.

AICI, în articolul publicat de profit.ro, puteți citi amănunte.

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441