930 x122 grota rece

autostrada

O ALTĂ REȚINERE ÎN DOSARUL „JAF ARMAT PE A 1”

Poliţiştii argeșeni de investigaţii criminale, sub coordonarea unui procuror din Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş, au reţinut un bărbat bănuit de tâlhărie calificată în dosarul „Jaf armat pe autostradă”. Suspectul, Marius Renato Tulli, are 33 de ani și este din orașul ilfovean Bragadiru. A fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore și va fi prezentat instanței de judecată (Judecătoria Pitești) cu propunere de arestare preventivă.

Citiți și: Exclusiv. Moarte înfiorătoare a unui cadru medical din Pitești, acum!

Pe 09.08.2011, împreună cu alţi bărbaţi, individul ar fi oprit în trafic pe autostrada A 1 București – Pitești un autoturism în care se aflau două persoane şi prin ameninţarea cu un pistol le-ar fi deposedat pe acestea de trei genţi în care se aflau 22 de kilograme de bijuterii, în valoare de aproximativ 600.000 de euro, şi două telefoane mobile.

De asemenea, poliţiştii au identificat un bărbat de 44 de ani, din Bucureşti, bănuit că ar fi participat și el la tâlhărie şi care în prezent se sustrage cercetărilor.

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

Amintim că pe parcursul anchetei o altă persoană a fost reţinută şi un bărbat a fost arestat, în prezent fiind condamnat definitiv de instanţa de judecată. Detalii, aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/o-noua-arestare-in-dosarul-jaf-armat-pe-a-1/.

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90