NOR CURIER 930X122

Arges

O NOUĂ ARESTARE ÎN DOSARUL „JAF ARMAT PE A 1”

Poliţiştii argeșeni de investigaţii criminale, sub coordonarea Direcției de Investigații Criminale din Inspectoratul General al Poliției Române și a procurorului din Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş, au reţinut un bărbat bănuit de infracţiuni cu violență. Ioniţă Florian Alberto, în vârstă de 30 de ani, din Bucureşti, este acuzat de tâlhărie calificată.

Citiți și: Se construiește un nou lot din această autostradă

Pe 9 august 2011, împreună cu alţi bărbaţi, bucureșteanul ar fi oprit în trafic pe autostrada A1 București-Pitești un autoturism în care se aflau două persoane. Le-ar fi amenințat cu un pistol și le-ar fi deposedat de trei genţi în care se aflau 22 de kg de bijuterii, în valoare de aproximativ 600.000 de euro, şi două telefoane mobile.

Bărbatul de 30 de ani a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore și va fi prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

Pe parcursul cercetărilor unul dintre ceilalți autori, Rustem Simion, a fost arestat și condamnat definitiv de instanţa de judecată.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90