930×122 CAPRA 5

consiliul local pitești

O NOUĂ INVESTIȚIE LÂNGĂ SLAVA

O sală de evenimente ar urma să fie construită pe Calea Câmpulung, la nr. 1D, în zona complexului comercial Slava, în locul unui corp de clădire care are acum ca destinație hală și spații comerciale. Corpul de clădire va fi reamenajat și extins în acest sens.

Citiți și: Piteșteni amendați pentru…relaxare. Oricine o poate păți!

Investiția va fi făcută pe un teren din intravilanul Piteștiului, cu o suprafață de 3.976 de mp, pe care se mai află alte trei construcții, care vor fi demolate (click pe imagine pentru vizualizare):

Viitorul spațiu va avea parter și un etaj, cu o înălțime maximă de 9 metri, potrivit anunțului de intenție pentru elaborarea Planului Urbanistic de Detaliu (PUD) prezentat de Primăria Pitești în baza cererii formulate de inițiatorul proiectului, SC Art Dach SRL, firma care deține terenul.

Citiți și: Viitorul Kaufland din Prundu, tot mai aproape de realitate!

Vor fi amenajate 44 de locuri de parcare și spații verzi pe o suprafață de aproape 199 de mp.

Pentru ca investiția să demareze, este nevoie de aprobare prin vot în plenul Consiliului Local Pitești.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3