930×122 CAPRA 5

dispărută

O TÂNĂRĂ DIN PITEȘTI A MINȚIT CĂ AR FI FOST RĂPITĂ DE BĂRBAȚI MASCAȚI

Azi noapte, în jurul orei 1, printr-un apel la 112, o piteșteancă a sesizat că fiica sa, de 19 ani, elevă, a plecat de acasă ieri după-amiază și nu a mai revenit la domicilu. Poliţiştii au demarat verificările pentru localizarea tinerei.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

La momentul plecării, fata avea cu ea telefonul mobil, însă nu răspunsese apelurilor și mesajelor pe care mama sa i le transmisese.

După ce a primit un mesaj de la unul dintre polițiști, tânăra a contactat-o pe mama ei, căreia i-a spus că ar fi fost răpită din Pitești de trei bărbați mascați, care ar fi dus-o în Craiova. „Aceasta a mai pretins că un alt bărbat ar fi reușit să îi convingă pe cei trei ,,răpitori” să o lase la domiciliul celui de-al patrulea, unde s-ar afla la momentul convorbirii”, potrivit Biroului de presă al Poliției Argeș.

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

După stabilirea locului în care se afla tânăra, către adresa respectivă au fost direcționați polițiștii de la IPJ Dolj, care au găsit-o pe tânără teafără și nevătămată.

Ulterior, ea a fost condusă la sediul Secției 4 de Poliție din Pitești, „unde a recunoscut că cele susținute nu sunt reale și că scopul pentru care a spus că ar fi fost răpită era ca să ascundă o relație de prietenie cu un bărbat din județul Dolj, pe care îl cunoscuse pe o rețea de socializare”, informează sursa citată.

Fata nu a fost victima vreunei infracțiuni. „Verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor și luarea măsurilor legale care se impun”, mai precizează Biroul de presă al Poliției Județene.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3