930 pe 122 COSTACHE

litoral

Ofertă! Super sejur la mare! Doar pentru polițiști!

Ofertă super de sejur la mare! Doar pentru polițiști!

Citiți și: Polițistul are voie să îți ia mașina, bicicleta sau telefonul mobil!

Direcția Asigurare Logistică Integrată din MAI a emis o informare cu privire deschiderea sezonului estival ”LITORAL 2022” începând cu data de 13.07.2022 la Centrul de pregătire și recuperare/refacere a capacității de muncă “Meridian”- Mamaia din subordinea MAI, informează Sindicatul Europol.

La începutul săptămânii viitoare, la nivelul fiecărei structuri teritoriale se vor repartiza biletele la mare în funcțiile de criteriile stabilite la nivel de unitate.

Citiți și: Polițiștii au descins la un festival din Mioveni

Iată mai jos tarifele percepute:

Pentru perioada 13.07.2022-03.10.2022 repartizarea locurilor de cazare alocate personalului aflat în interes personal se va face proporțional cu efectivele Ministerului Afacerilor Interne, pe serii de câte 5 nopți începând cu data de 13 iulie 2022.

Printre beneficiarii serviciilor de cazare se numără personalul MAI aflat în activitate, cadrele militare în rezervă și în retragere-pensionari MAI, polițiști pensionari, precum și membri de familie ai acestora.

În ceea ce privește situația cadrelor militare în rezervă și în retragere și a polițiștilor pensionari, pentru a putea beneficia de cazare în sezonul estival, aceștia vor trebui să se adreseze unităților din care au făcut parte la data trecerii în rezervă/pensionării.

Durata unui sejur este de 6 zile, iar cazarea pentru fiecare serie va începe cu ora 17:00 a primei zile de intrare, eliberarea camerei făcându-se până la ora 12:00 din ultima zi.

Un element important este reprezentat de emiterea și plata facturilor ce reprezintă contravaloarea serviciilor, plata efectuându-se exclusiv cu cardul bancar.

Personalul MAI aflat în activitate va prezenta la recepție cartea de identitate, legitimația de serviciu, precum și ordinul de serviciu, unde este cazul, iar în ceea ce îi privește pe polițiștii pensionari, aceștia vor prezenta cartea de identitate și o copie a deciziei de pensionare, menționează Europol.

Foto: descriptiv

[555x222px]KV_Summer_epitesti

Comentarii

570 pe 90 Costache