New Profesional Consult 930 x 122

cotmeana

OMV PETROM IA ÎN SFÂRȘIT MĂSURI DUPĂ CE A POLUAT RÂUL COTMEANA

OMV Petrom ia în sfârșit măsuri după ce a poluat râul Cotmeana. Locuitorii din comuna argeșeană Poiana Lacului au avut de suferit de-a lungul timpului din cauza unor poluări accidentale cu apă sărată sau ţiţei de la conductele vechi ale OMV Petrom.

Citiți și: 800 000 € pentru un pod deosebit de important, nerefăcut de 10 ani!

Iată că, în sfârşit, compania se pune în mişcare şi a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului (APM) Pitești dosarul necesar obţinerii avizului pentru o investiţie menită să pună capăt acestor poluări.

Este vorba despre o investiţie de reabilitare a conductei de apă sărată din zona Poiana Lacului – Hinţeşti, care, în timp, a dat multe bătăi de cap prin poluarea, în special, a râului Cotmeana.

Citiți și: Accident în Argeș. Bărbat rănit și dus la spital

Investiţia va fi realizată din fonduri proprii ale OMV Petrom după obţinerea avizului de mediului. Documentaţia aferentă poate fi consultată la sediul APM Piteşti.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3