New Profesional Consult 930 x 122

băuți

OPRIŢI ÎN TRAFIC. PENALI PE ŞOSELE

Opriţi în trafic. Penali pe şosele. Băuţi şi cu permisul auto suspendat, aşa au fost prinşi în trafic doi şoferi din Argeş în urma unor acţiuni din weekend ale poliţiştilor rutieri. Unul în vârstă de 43 de ani, din comuna Mihăești, iar celălalt, de 63 de ani, din municipiul Curtea de Argeş.

Citiți și: Doi șoferi din străinătate, probleme serioase pe Autostrada A1

Primul a fost prins la volanul unui autoturism pe drumul comunal 11 din Mihăeşti. A fost condus la Spitalul Municipal din Câmpulung, acolo unde i s-au recoltat probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei: 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat. Poliţiştii i-au făcut dosar penal.

Tot băut şi cu permisul suspendat pentru o faptă anterioară a fost prins la volanul unui autoturism pe un drum din comuna Domneşti şi bărbatul din Curtea de Argeş. Alcoolemia i-a fost stabilită în urma recoltării de probe biologice de sânge la Spitalul Municipal din Curtea de Argeş: 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Citiți și: Atenție, șoferi! Restricții majore pe cel mai circulat drum

Ca şi în primul caz, oamenii legii i-au făcut dosar penal bărbatului. (Foto: descriptiv)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3