EcoMoto 930×122

corbeni

ORDIN DE RESTRICȚIE IGNORAT. ARESTAT PENTRU VIOLENȚĂ ÎN FAMILIE

UPDATE: Ordin de restricție ignorat. Arestat pentru violență în familie. Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. 

Citiți și: Argeș. Pădurari prinși în flagrant în timp ce tăiau și furau arbori

Un bărbat în vârstă de 31 de ani din comuna Corbeni, Nicolae-Adrian Isfan, a fost reținut de polițiști pe bază de ordonanță pentru 24 de ore.

Bărbatul este bănuit de violență în familie.

Citiți și: Zi neagră pentru șoferi. Aproape 40 de filtre ale Poliției

Biroul de Presă al Poliției Argeș informează că individul ar fi intrat în locuinţa soţiei sale, pe care ar fi lovit-o, asta și în condiţiile în care împotriva lui fusese dispusă anterior măsura controlului judiciar pentru o faptă de aceleaşi gen şi avea emis pe numele său un ordin de restricţie.

Sesizați prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, polițiștii din Albeștii de Argeș l-au reținut. Urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş cu propunere de luare la adresa lui a unei măsuri preventive. (Foto: Arhivă – descriptiv)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90