New Profesional Consult 930 x 122

Arges

ORIBIL! JEGUL DE LA VIDRARU REZISTĂ! NICI DE PREFECT NU AU RUȘINE!

A trecut o lună și jumătate de când prefectul de Argeș Mihai Oprescu a cerut ca lacul de la barajul Vidraru să fie salubrizat. Oprescu s-a autosesizat atunci în urma unui articol publicat de ePitești: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/nu-scris-degeaba-cloaca-de-la-barajul-vidraru-va-fi-curatata/.

Citiți și: A nins în Argeș!

La trei săptămâni după ce a adresat cererea situația era neschimbată. Același prefect explica motivul, incredibil, dar perfect românesc: Administraţia Bazinală de Apă Argeş-Vedea (în „ograda” căreia se află lacul de acumulare de la Vidraru) şi Hidrocentrale Curtea de Argeş (care administrează barajul) nu se puseseră de acord cine trebuie să intervină http://epitesti.ro/stiri/incredibil-cei-de-la-ape-si-hidroelectrica-isi-paseaza-responsabilitatea-curatarii-lacului-vidraru/.

Ieri, 1 august, o echipă a ePitești a fost din nou la fața locului. După cum puteți vedea în fotografie, cloaca de lângă baraj rezistă! „Marea” de PET-uri, crengi și butuci din lemn plutește în continuare pe apa mustind a jeg. Domnilor directori de la „Ape” și Hidroelectrica, nici măcar de prefect nu vă e rușine? Cuvintele sunt prea blânde pentru a descrie comoditatea și nesimțirea autorităților. Autorități care „mestecă” plictisitor de ani de zile cuvinte mari în gură despre planuri mărețe pentru dezvoltarea turismului pe partea argeșeană a Transfăgărășanului, dar care nu sunt în stare sau pur și simplu nu vor să curețe luciul de apă de la barajul Vidraru. Turiștii, români sau străini, sunt oripilați.

Citiți și: Doliu de ultim moment la Consiliul Județean Argeș!

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90