NOR CURIER 930X122

dosar penal

MĂCEL ÎN PĂDURI! PATRON DIN ARGEȘ, DOSAR PENAL

Poliţiştii din Stâlpeni au prins un șofer în vârstă de 31 de ani din comuna Coşeşti care transporta pe drumul județean 731, în Dârmăneşti, mai mulți metri cubi de lemn de fag şi de gorun pentru foc fără a corespunde din punct de vedere cantitativ şi al speciei cu datele înscrise în avizul de însoţire prezentat la control. Conducătorul auto a fost amendat cu 5.000 de lei, iar materialul lemnos – confiscat şi predat în custodia Bazei Experimentale Mihăeşti.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

În urma anchetei declanșate pentru stabilirea provenienţei lemnelor, polițiștii au făcut un control la un depozit de material lemnos din comuna Coşeşti. Administratorul societăţii, în calitate de emitent al avizului de însoţire, a fost amendat și el cu 5.000 de lei pentru completarea necorespunzătoare a registrului de intrări-ieşiri pentru materiale lemnoase.

De asemenea, poliţiştii din Călineşti au verificat o societate comercială de prelucrare a lemnului din comuna Priboieni. Cu această ocazie, poliţiştii au constatat că în cazul unui aviz de însoţire a materialului lemnos emis de administratorul societăţii datele înscrise pe exemplarul 1 a avizului nu corespundeau cu cele înscrise pe exemplarele 2 şi 3. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată. (Foto Arhivă: libertatea.ro)

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90