Donaris 930 x 122

politia

PATRON ȘI ȘOFER, ASPRU AMENDAȚI

Patron și șofer, aspru amendați. Poliţiştii Serviciului Ordine Publică Argeș și comisarii Gărzii Forestiere Ploieşti au acţionat recent în comunele argeșene Cetăţeni şi Stoeneşti.

Citiți și: Argeș. Un șofer aproape de comă alcoolică a făcut dezastru pe drum

Cu această ocazie, pe raza comunei Cetățeni poliţiştii au depistat în trafic un șofer în vârstă de 26 de ani, din comuna dâmbovițeană Malul cu Flori, care transporta cu o autoutilitară 5,9 m.c. de material lemnos (cherestea), în valoare de 2.730 de lei, pentru care nu deţinea documente de provenienţă. Șoferul a fost amendat cu 10.000 de lei, iar cheresteaua şi autoutilitara folosită pentru transport – confiscate.

Totodată, administratorul societăţii comerciale din comuna Cetăţeni de la care fusese achiziţionată cheresteaua a fost, la rândul lui, amendat cu 15.000 de lei. (Foto Arhivă: libertatea.ro)

Citiți și: Argeș. Tânăr mort în mașina condusă de un șofer de 19 ani, care era băut

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90