930×122 CAPRA 5

evaziune

PATRONI DIN PITEŞTI, REŢINUŢI. ACUZAŢII GRAVE

Patroni din Piteşti, reţinuţi. Acuzaţii grave. Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeş au continuat cercetările într-un dosar penal cu acuzaţii de evaziune fiscală și spălare a banilor.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Din cercetări, polițiștii au stabilit că un administrator al unei societăti comerciale (Carmen Bulimar, în vârstă de 49 de ani, din Piteşti) i-ar fi ajutat, cu intenție, prin presupusa emitere de facturi fiscale fictive pe reprezentanții a 48 de societăți comerciale să înregistreze în evidențele contabile cheltuieli care nu ar fi avut la bază operațiuni comerciale reale. Bugetul de stat ar fi fost astfel prejudiciat cu peste 1.600.000 de lei.

Printre reprezentanţii celor 48 de firme s-ar fi aflat şi Oreste Eugen Pricolici (de 47 de ani, din Piteşti) şi Laurenţiu Petrescu (de 45 de ani, tot din Piteşti).

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

Cei trei au fost reţinuţi pentru 24 de ore. Vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș cu propunere de luare a măsurii preventive a controlului judiciar. (Foto: descriptiv)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3