EcoMoto 930×122

a 1

PE A 1, TRAFIC RELUAT ÎN CONDIȚII NORMALE DUPĂ UN ACCIDENT

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că la ora 7:15 pe autostrada A 1, la kilometrul 12, pe sensul de mers Bucureşti-Piteşti traficul rutier a fost reluat în condiţii normale.

Citiți și: Pitești: Două accidente în Centru, în același timp

Circulaţia fusese restricţionată pe prima bandă din cauza unui accident rutier care a avut loc în această dimineață. Un autoturism care intrase pe autostradă de pe DN Centura Bucureşti a fost lovit din spate de o autoutilitară şi apoi proiectat într-un autotren. O persoană aflată în autoturism a fost transportată la spital pentru investigaţii medicale.

Pe de altă parte, Centrul Infotrafic anunță că sunt menținute restricțiile de trafic pe DN 7 Pitești-Râmnicu Vâlcea, pe DN 73 C pe tronsonul Curtea de Argeș-Burluși între kilometrii 46 și 56 și pe tronsonul Burluși-Piatra între kilometrii 56 și 61+434 de metri și pe DN 67 B Pitești-Drăgășani, la kilometrul 175+900 de metri, la intrarea în localitatea Poiana Lacului dinspre Pitești. Amintim că în aceste zone infrastructura rutieră a avut de suferit de pe urma inundațiilor recente. (Foto: Autostrada București-Pitești)

Citiți și: Argeș. Accident cu victimă!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90