New Profesional Consult 930 x 122

Arges

PENALI PE DRUMURILE DIN ARGEȘ

În ultimele două zile poliţiştii de la Serviciul Rutier Argeş și din municipiile și orașele județului au dat 244 de amenzi, însumând aproape 67.000 de lei. De asemenea, au reţinut în vederea suspendării dreptului de circulaţie 18 permise de conducere şi au retras 6 certificate de înmatriculare.

Citiți și: Pușcărie și amendă uriașă pentru acest comportament în trafic!

Printre neregulile constatate s-au numărat condusul sub influența băuturilor alcoolice și condusul fără permis.

De exemplu, un șofer din București, în vârstă de 40 de ani, a fost prins băut la volanul autoturismului său pe strada Negru Vodă din Câmpulung Muscel. I s-a făcut dosar penal. Cu dosar penal s-a ales și un bărbat de 52 de ani din comuna argeșeană Buzoești. Individul conducea fără să aibă permis și sub influența băuturilor alcoolice un moped pe raza localității lui de domiciliu, pe drumul național 65A Pitești – Roșiorii de Vede.

Citiți și: Atenție, șoferi! Se dă amendă pentru așa ceva!

Tot un moped, tot fără permis și tot băut conducea și un argeșean în vârstă de 51 de ani din comuna Leordeni. A fost oprit în trafic de polițiștii rutieri pe drumul național 7 Pitești – Râmnicu Vâlcea. Acum are dosar penal. (Foto: Arhivă)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90