Donaris 930 x 122

armă de vânătoare

PERCHEZIȚIE, BĂRBAT SĂLTAT DE „MASCAȚI”

Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Argeș au reținut ieri un bărbat (cioban) de 55 de ani din comuna Corbi, bănuit de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Citiți și: Doi șoferi din străinătate, probleme serioase pe Autostrada A1

Pentru administrarea probatoriului, la locuința bărbatului a fost făcută o percheziție domiciliară, împreună cu polițiștii din comuna Domnești și luptătorii Serviciului Acțiuni Speciale Argeș („mascații”).

La percheziție „au fost descoperite o armă de vânătoare, o armă confecționată artizanal care are aparența unei arme letale, un cartuș cu glonț nepercutat, precum și mai multe tuburi percutate”, ne-a informat Biroul de presă al Poliției Județene cu puțin timp în urmă.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș cu propunere de luare a unei măsuri preventive. (Sursă foto: Poliția Română) 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90