930×122 CAPRA 5

bascov

PERCHEZIȚIE ÎN BASCOV. MINOR ARESTAT

Percheziție în Bascov. Minor arestat. Poliţiştii din Bascov au continuat cercetările în două dosare penale de furt calificat.

Citiți și: Incredibil! Somn de voie: trei paznici prinși dormind, altul era băut!

Ieri poliţiştii au făcut o percheziţie domiciliară la locuinţa unui minor, în vârstă de 17 ani, din Bascov, bănuit că în perioada 2015 – 2017 ar fi furat diverse bunuri din mai multe locuinţe din comună, a anunțat cu puțin timp în urmă Biroul de Presă al Poliției Argeș. Potrivit sursei citate, la percheziție poliţiştii au găsit şi au ridicat pentru continuarea cercetărilor mai multe bunuri susceptibile că provin din infracţiuni.

Minorul a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore şi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti şi instanţei de judecată cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi de arestare preventivă. Pe numele lui a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru 20 de zile, minorul fiind încarcerat ulterior în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliție Județean Argeş.

Citiți și: Adolescent atacat în magazin! A intervenit Poliția

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90