930 x122 grota rece

furt calificat

PERCHEZIȚIE ÎN PITEȘTI, FURTURI ÎN SERIE

Ieri, poliţiştii Secției 3 Piteşti au reţinut un tânăr de 23 de ani, din Piteşti, bănuit de săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

Tânărul ar fi furat, începând cu luna septembrie și până în prezent, componente exterioare auto de la mai multe autoturisme.Prejudiciaul estimat este de 250 de lei.

„Pentru documentarea activităţii infracţionale, ieri dimineață, poliţiştii Secţiilor 2 și 3 Piteşti au efectuat o percheziţie la locuinţa tânărului, ocazie cu care au fost descoperite mai multe bunuri susceptibile a proveni din comiterea de infracţiuni de furt”, precizează Poliția Argeș.

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

Individul fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale. (Foto: descriptiv)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90