NOR CURIER 930X122

nicolae guță

Percheziții de amploare acasă la un celebru manelist!

Mascații au descins în forță, în această dimineață, la una dintre casele celebrului manelist Nicolae Guță, din Petroșani, județul Hunedoara. Cântărețul ar deține mai multe proprietăți în acest județ.

Citiți și: Atenție! Furt masiv într-o parcare din Argeș

Potrivit Antena 3 CNN, dosarul ar viza tranzacţii cu aur făcute de membrii familiei lui Nicolae Guță.

Mai exact, unii dintre nepoţii manelistului sunt suspectaţi că ar fi vândut bijuterii false ce purtau însemnele unor mărci cunoscute.

Citiți și: Fapte foarte grave, consecințe severe! S-au trezit cu „mascații” la ușă

„La data de 6 aprilie 2023, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice – Sector 6 au pus în executare trei mandate de percheziție domiciliară, în județul Hunedoara, la locuințele unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de contrabandă și contrafacere.

În fapt, persoanele bănuite ar fi comercializat bijuterii, unele purtând însemnele unor mărci protejate, pe o platformă de socializare.

În urma efectuării perchezițiilor domiciliare, au fost identificate bijuterii, cântare electronice de precizie, documente ce atestă volumul vânzărilor și 3.700 de euro.

Bănuiții urmează a fi conduși la audieri, iar ulteriror vor fi prezentați magistraților cu propunere legală.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă și cintrafacere de către polițiști din cadrul Seviciului de Investigare a Criminalității Economice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6.

Facem precizarea că efectuarea percheziţiei domiciliare este o etapă în cadrul procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, ce are drept scop administrarea probatoriului necesar soluţionării cauzei, care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, se arată într-un comunicat de presă al Poiției.

Foto descriptiv: MyCTA.ro

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3