930×122 POSADA 5

perchezitii

PERCHEZIȚII ÎN GĂVANA. DOI TINERI, SĂLTAȚI DE POLIȚIE

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești și procurori ai D.I.I.C.O.T. Pitești au efectuat ieri cinci percheziţii domiciliare în municipiul Pitești (în Găvana și în alte zone) pentru destructurarea unei grupări infracționale specializate în trafic de droguri de risc și de mare risc.

Citiți și: Percheziții în Argeș: Două minore, puse să se prostitueze

Din cercetări a reieșit că, începând din luna ianuarie a acestui an, doi tineri, de 20 şi 21 de ani, ambii din Pitești, ar fi comercializat pe raza municipiului droguri de risc şi de mare risc. Alte două persoane, cu care aceștia au intrat în contact, ar fi achiziționat droguri de risc și de mare risc pentru a le revinde.

„În urma percheziţiilor, au fost ridicate telefoane mobile, două laptopuri, ustensile susceptibile a fi fost folosite la prelucrarea și consumul substanţelor cu efect psihoactiv, aproximativ 15 grame de fragmente vegetale și 12 țigarete artizanale susceptibile a conține substanțe interzise”, informează Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție al Județului Argeș.

Citiți și: Grupare de trafic de persoane și proxenetism, destructurată! 14 suspecți și 4 victime

11 persoane au fost conduse la audieri.

După administrarea probatoriului, cei doi tineri au fost reținuți pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentaţi instanţei, cu propunere de arestare preventivă.

Acțiunea, la care au participat și jandarmi, a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română. (Foto principal: Arhivă – descriptiv) 

SPALATORIE MURAY  555×222

Comentarii

SPALATORIE MURAY  570×90