SMART KIDS 930X122

masaj

PERCHEZIȚII ÎN PITEȘTI ÎNTR-UN DOSAR DE PROXENETISM

La această oră poliţiştii piteșteni de la Biroul Investigaţii Criminale fac 6 percheziţii la sediul unei societăţi comerciale şi la locuinţele unor persoane fizice bănuite de proxenetism.

Citiți și: Ziua în care nimeni nu a scăpat! Este uluitor ce s-a întâmplat

Din cercetări a reieşit că de la începutul anului 2015 şi până în prezent 3 persoane, în calitate de administratori ai unei societăţi comerciale care deţine saloane de masaj erotic, ar fi determinat şi ar fi înlesnit practicarea prostituţiei de către angajatele societăţii, potrivit Biroului de Presă al Inspectoratului de Poliție Județean. Ulterior, conform sursei citate, angajatele ar fi întreţinut raporturi sexuale contra cost, atât în incinta saloanelor, cât şi în diverse unităţi de cazare din județul Argeş. Din activitatea infracţională persoanele vizate ar fi obţinut peste 300.000 de lei. 19 persoane vor fi conduse la sediul Poliţiei Municipiului Piteşti pentru audieri.

Acţiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din Inspectoratul General al Poliţiei Române. Vom reveni cu amănunte.

Citiți și: Apar noi informații despre agresorul din autobuz. Ce a pățit tânărul care a îngrozit țara

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3