EcoMoto 930×122

furturi

mascati_descindere

PERCHEZIȚII ÎN PITEȘTI ȘI ȘTEFĂNEȘTI: 5 SUSPECȚI, REȚINUȚI PENTRU FURTURI DIN LOCUINȚE ȘI FIRME

În urma celor șapte percheziţii domiciliare făcute ieri în judeţul Argeş la persoane bănuite de furturi din locuinţe şi din sedii de societăţi comerciale, au fost ridicate bunuri a căror provenienţă nu a putut fi justificată. De asemenea, 5 persoane au fost reţinute pentru 24 de ore, fiind introduse în arestul din Pitești al Poliției Argeş.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Astfel, au fost ridicate mai multe bare din cupru şi aluminiu, conductori electrici, componente auto şi alte bunuri pentru care nu au putut fi prezentate documente. Un autoturism cu privire la care există indicii că s-ar fi folosit la comiterea infracţiunilor a fost indisponibilizat. Cele 5 persoane reținute urmează să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere de arestare preventivă.

Reamintim că poliţişti ai Serviciului Investigaţii Criminale din Argeş, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale, au făcut şapte percheziţii domiciliare în municipiul Piteşti şi în orașul Ştefăneşti la tot atâtea persoane bănuite de furturi din locuinţe şi societăţi comerciale. Suspecții ar fi furat în perioada februarie-octombrie anul acesta mai multe bunuri din zece locuinţe şi sedii de societăţi comerciale. 5 dintre membrii grupării au fost depistaţi în flagrant în noaptea de 8 spre 9 octombrie, la scurt timp după ce ar fi sustras mai multe bunuri din sediul şi depozitul unei societăţi comerciale situată în zona industrială a Piteştiului, cauzând un prejudiciu de aproximativ 13.500 de lei. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

  • george spune:

    Astea sint masurii ,normal ca se ingroase rindul ,nu arestare preventiva ,ceva asemantor ca la arabii ,ai furat zbang o labuta ,ai furat mai mult amindoua labutele si uite asa scapam tara de hotii,ce o fredonom ba in arest ba in tribunal nu direct scurt si la subiect ,vorba lunga paguba i buzunar.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90