NOR CURIER 930X122

Arges

mascati_descindere

PERCHEZIȚIILE VIZEAZĂ O EVAZIUNE FISCALĂ DE 2.500.000 DE LEI ÎN PANIFICAȚIE

După cum v-am informat, în această dimineaţă în Argeș și în județele Ilfov, Teleorman, Prahova, Vâlcea și Dâmbovița au loc 47 de percheziţii. 22 sunt făcute la sediile unor societăţi comerciale şi 25 la locuinţele unor persoane bănuite de evaziune fiscală în formă continuată şi de spălare de bani. Acțiunea este coordonată de polițiștii din Argeș de la Serviciul de Investigare a Fraudelor.

Citiți și: Ca-n filmele de acțiune! Puși la pâmânt și încătușați pentru fapte grave

Potrivit Poliției Argeș, din noiembrie anul trecut şi până în prezent 19 persoane suspecte în acest caz, în calitate de reprezentanţi ai unei firme, ar fi achiziţionat, comercializat şi procesat produse de morărit, panificaţie şi patiserie fără a înregistra în evidenţele contabile toate aceste operaţiuni şi veniturile realizate. Prejudiciul creat bugetului de stat prin neplata impozitului pe profit şi a T.V.A. este estimat la 2.500.000 de lei.

La percheziţii participă 165 de poliţişti de la inspectoratele de poliţie judeţene Argeș, Ilfov, Teleorman, Prahova, Vâlcea, și Dâmboviţa, polițiști de la Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Piteşti şi 50 de jandarmi. Mai precizăm că acţiunea beneficiază de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din Inspectoratul General al Poliției Române și al Serviciului Român de Informații. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Vremea rea nu ne lasă! Sunt în vigoare alerte meteorologice

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90